تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 908
بازدید هفته : 1889
بازدید ماه : 3016
بازدید کل : 168352
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
خطرات و عواقب استفاده زیاد از مژه مصنوعی
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازنیاوران نیوز،عواقب استفاده از مژه مصنوعیاگرچه استفاده گهگاهی از مژه مصنوعی صدمه زیادی به چشم ها وارد نمی کند، ولی استفاده پشت سر هم و طولانیمدت از این وسیله، مضرات زیادی برای سلامت چشم خواهد داشت. در این مطلب، مهم ترین این مضرات را برایتان می گوییم.
1- رساندن آسیب به مژه طبیعی فرد
نصب مکرر و طولانی مدت مژه مصنوعی و سپس برداشتن آن از روی چشم، به مژه های اصلی فرد آسیب می رساند.
همانطور که می دانید برای نصب مژه مصنوعی، از نوعی چسب مخصوص استفاده می شود که باید به موازات ریشه مژه اصلی بر روی پلک بالایی مالیده شود تا مژه مصنوعی بر روی آن قرار گیرد.
اگر فرد دقت نکند، ممکن است مقداری از این چسب بر روی مژه اصلی ریخته شود و در هنگام برداشتن، تعدادی از مژه های اصلی هم کنده شوند.
اگر نصب مژه مصنوعی به طور مکرر انجام گیرد، فرصت جبران و رشد مجدد را به مژه های اصلی فرد نمی دهد و در نتیجه فرد به مرور زمان، به مژه های خود آسیب زده و تعداد آنها کم می شود.
2- التهاب و عفونت چشم
مواد شیمیایی موجود در چسب مژه مصنوعی در برخی افراد ایجاد حساسیت می کند، حتی ممکن است در اثر چند بار استفاده مداوم از مژه مصنوعی، مکان مناسبی برای رشد باکتری های مضر بر روی چشم ایجاد شود و چشم دچار عفونت گردد.
همچنین مالیدن ریمل چشم بر روی مژه هایی که به باکتری آلوده شده است، برای افراد دیگر هم می تواند مضر باشد. البته این کار بیشتر در آرایشگاه های زنانه انجام می گیرد که یک ریمل و خط چشم را برای افراد متعددی استفاده می کنند و باکتری را از یک فرد به فرد دیگر انتقال می دهند.
3- تاری دید
یکی از خطراتی که در کمین افراد استفادهکننده از مژه مصنوعی می باشد، تاری دید و یا حتی کور شدن دائمی در اثر ریختن چسب مژه مصنوعی به داخل چشم فرد است. لذا افراد باید هنگام استفاده از چسب مژه مصنوعی خیلی دقت کنند.
لزوم این دقت زمانی بیشتر بیشتر می شود که فرد استفادهکننده از مژه مصنوعی، از لنز هم استفاده کند. در این صورت به محض احساس سوزش در چشم، باید بلافاصله لنز را از چشم درآورد و مژه مصنوعی را نیز برداشت و چشم ها را شست، زیرا استفاده غلط از مژه مصنوعی در حین نصب آن، می تواند صدمات جبران ناپذیری را به بینایی فرد وارد کند.
4- التهاب پوست پلک
دکتر امیرهوشنگ احسانی، متخصص پوست و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران میگوید: «چسب مژه مصنوعی میتواند باعث التهاب پوست پلک و زمینهساز اگزما و حساسیت شود، البته ممکن است این عوارض در اولین نوبت بروز نکنند ولی فرد بعد از چند بار استفاده از مژه مصنوعی معمولا دچار مشکل میشود».
5- واکنش حساسیتی به چسب مژه
چسب مژه مصنوعی حاوی ماده سرطانزای فرمالدیید است و فاکس نیوز در ادامه گزارش خود به واکنش شدید حساسیتی برخی خانمها به چسب مژه مصنوعی اشاره میکند: «این محققان ژاپنی با بررسی پرونده 100 زن، استفاده از مژههای مصنوعی را شایعترین علت مشکلات چشمی و پلک اعلام کردهاند. مژههای مصنوعی حاوی فلزات سمی و مواد نگهدارنده شیمیایی هستند که خود دلیلی محکم برای خط کشیدن دور استفاده از آن است. توصیه میکنیم اگر به لاتکس حساسیت دارید، اول مطمئن شوید چسب مژه مورد استفاده حاوی این ماده حساسیتزا نیست البته این تقریبا غیرممکن است زیرا این چسبها بدون وجود لاتکس نمیتوانند مژه را روی پلک نگه دارند. اگر نگرانید که آیا شما هم به مواد موجود در چسب مژه حساسیت دارید یا نه، باید به کلینیکهای آلرژی مراجعه کنید تا آنجا تستهای تشخیصی برایتان انجام شود.»
6- ریزش مژهها
دکتر احسانی، دومین علت احتمالی ریزش مژه این 2 خانم (که در ابتدای مطلب، شرح مختصری از آنها ارایه شد) را فشار ناشی از نصب مژه مصنوعی میداند. محققان دانشگاه چشمپزشکی بریتانیا هم هشدار دادهاند که در صورت آسیب فشاری به پیاز مژه، ممکناست فرد مژههای خود را برای همیشه از دست دهد. دکتر احسانی توصیه میکند: «هرگز برای زیبایی مژههای خود دنبال روشهای خطرناک نروید و فقط از ریمل که به مراتب ارزانتر، سادهتر و در عین حال موثر است، استفاده کنید.
البته ریملهای نامرغوب هم به دلیل داشتن مواد تقلبی یا تاریخگذشته میتوانند باعث بروز حساسیت و عفونت در خانمها شوند». این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، به این سوال که علت ریزش مژهها در اثر استفاده از مژه مصنوعی، از ریشه خارج شدن آن است یا نه، اینطور پاسخ میدهد: «با استفاده از مژه مصنوعی، مژهها از تنه قطع میشوند و نه ریشه ولی چون رشد مژهها نسبت به سایر موهای بدن به مراتب کندتر است، این 2 خانم میتوانند امیدوار باشند مژههایشان ظرف 6-3 ماه آینده دوباره رشد کند.» او هشدار میدهد که: «این خانمها در مدت رویش مجدد مژهها اصلا نباید از مژه مصنوعی استفاده کنند و باید مصرف مواد آرایشی را کاهش دهند». بسیاری از خانمها فکر میکنند کاشت مژه، روش موثری است و برای این کار که هزینه زیادی هم دارد، به آرایشگاهها مراجعه میکنند اما دکتر احسانی میگوید: «آرایشگاه هرگز برای شما مژه نمیکارد، فقط مژه مصنوعی را با چسبی مقاومتر نصب میکند.
این روش هم همان خطرهای استفاده از مژه مصنوعی را دارد و همچنین به دلیل تعداد بالای تکمژهها و استحکام بیشتر چسب، فشار بیشتری وارد میکند. کاشت مژه روشی بسیار دشوار است و فقط بهوسیله متخصص پوست و برای افرادی که دچار سانحه و سوختگی شدهاند، انجام میشود.»
**دقت داشته باشید که مژه مصنوعی هم تاریخ مصرف دارد. اگر بیش از این تاریخ مصرف شود و یا حد مشخص شده برای نصب روی پلک چشم را رعایت نکنیم، به چشمان خود آسیب خواهیم رساند.
نظرات شما عزیزان: